Problemhundsutredning

Har du något problem med din hund? Är den rädd, osäker, stressad, gör utfall, skäller eller annat problem, så maila oss och berätta om erat problem så kan vi hjälpa till.

Det är viktigt att ni beskriver problemet så utförligt som möjligt så vi vet om vi ska starta med en privatkonsultation eller om vi behöver starta en hel utredning. .

OBS! Vi arbetar endast med positiva träningsmetoder och använder inte korrigeringsverktyg och tillåter ej stryphalsband

Vi samarbetar med Vettris om vi skulle behöva sätta in läkemedel vid en problemhundsutredning eller annat som Hundpsykologen anser ska utredas hos veterinär. Vi samarbetar också tillsammans med en Leg. Fysioterapeut på Evidensia i Gävle vid eventuell utredning av smärtproblematik.

NI kan även be ombedda att besöka veterinär eller Fysioterapeut under utredningen, om man inte gör detta kommer utredningen inte fortsätta. Man behöver åka till den veterinär eller fysioterapeut vi rekommenderar.

Om ni inte kan komma till oss så kan vi komma till er, då tillkommer milersättning på 20 kr/milen

Privatkonsultation problembeteende 1 timme: 750 kr

Hel Beteendeutredning 2 timmar: 1500kr

Vid privatkonsultation ingår en kortare uppföljningsträff

Vid hel beteendeutredning ingår uppföljningsträff med personlig träningsplan

Vid ytterligare träffar inom hel beteendeutredning

750 kr/tim

Vid Hel beteendeutredning träffas vi första gången och gör en analys av hunden, därefter lägger vi upp en träningsplan tillsammans. Det är viktigt att du är beredd att jobba för att uppnå resultat, då det är konsekvent träning som gäller. Vi brukar sedan ha 1-4 träffar med praktisk träning, beroende på era framsteg och hur hunden utvecklar sig. Följer ni inte träningsplanen till punkt och pricka kan vi inte garantera resultat. Man får vara beredd på att vissa beteenden tar det tid att omvända, det kan ta upp till flera år beroende på hur länge hunden gått med problemen och hur djupt dom sitter. Det är inte alltid heller man kanske kan lösa hela problemet.

Du behöver vara medlem i föreningen för att kunna få en konsultation eller utredning